Londorama

Complicated

Kategori: Allmänt

Blir gaaalen. Hela jag ser ut som en allergisk reaktion. Igår pratade jag med hostmamman och hon gav mig numret o adressen till hennes GP. Ringde imorse o bokade tid o gick till GP:n. Väl där berättar de att jag måste registrera mig - fylla i ett långt formulär o ta med pass o massa annat. Sen måste jag boka tid hos nurse först. Som självklart var borta två veckor... Varför ska allt vara så komplicerat?

Warm up

Kategori: Allmänt

Igår är helt klart svårtoppat. Därför stannar jag hemma. Eller ja, för att ta igen utebliven sömn. Kändes slitet att åka till jobbet i gårdagens svettiga danskläder... efter att ha sovit två, tre timmar. Men solen sken och jag satte mig utanför Westfield och åt hallonyoghurt, briocher och rotfruktschips till frukost med solens värme på mitt trötta ansikte.

Gud vad det var grymma dansare igår på klubben vi åkte till. Det var en av hiphoplärarna på pineapple som tipsat. Han var där och vi dansade house, hiphop, salsa, locking, dancehall... tills vi inte orkade stå upp längre. Då dansade vi sittandes... Galet underbart. Nu måste jag bara smälta allt.

Imorn jobba. Funderar på att gå och lägga mig typ nu. Så trött och vill vara pigg imorn så jag lyckas ta in öppningsrutinerna. På onsdag öppnar jag själv. På kvällen blir det bbq i östra london.

Free

Kategori: Allmänt

Sköntskönt.
Jag känner verklig skillnad på ledighet och jobb nu. Med aupairjobbet var det lite diffust.
Idag ska jag o Ben ta klasser på pineapple. Han har aldrig dansat house, men bangar inte.
Men sen kanske jag får ställa upp på lite breaking som kompromiss... Ska bli sååå skönt med lite dans. Var alldeles för länge sen.

Svenskpuben ikväll. Välkommen dit om nån random skulle läsa!