Londorama

I got a feeling...

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag ha på mig min magiska paljettkjol. Som jag har längtat. En tidig julklapp till mig själv.Planen för kvällen är att käka middag på Bella Italia, nära Westminster. Sen promenerar vi med några flaskor champagne, plastglas och skålar in nya året till fyrverkerierna på Westminster bridge, med London Eye på ena sidan av bron, och Big Ben på andra. 

Antingen tar kvällen slut där, eller om vi har lust att festa är vi inbjudna till ett mansion där Cirque de Soleil har fest. Hur bra låter inte det? 

Cheers mate! 

Closed

Kategori: Allmänt

Herregud vilken dag. Otrevliga människor, kortläsare som slutar funka i alla kassorna o lite kaos. Hela tiden tänkte jag imorgon är jag ledig, imorgon är det nyår. Kanske låter det som en upplyftande o peppande tanke. Men eftersom jag inte haft mer än luddiga planer kändes det bara stressande. Plus allt så stängde jag. Visste att det skulle bli sent när vi har 5 kassor att räkna o galet mycket kontanter. Var tvungen att räkna 8000 i 20 lappar dubbelt för att vi var 20 pund upp. Löste sig tillslut, men hade den där tanken - tänk om det inte löser sig.

Startade jobbdagen klockan ett på dagen o signade ut kvart i ett på natten. Hemresan skedde i en taxi på Bershkas bekostnad.

Planerna för nyårsaftonen ser nu lovande ut. Jag kommer få tillfälle att bära min festliga paljettkjol, måste bara hitta ett linne att ha till. Gärna med spets. Ser nu fram emot årets sista dag och natt.

Men först, tid för vila. Söta drömmar. Eller god morgon.

Frisk med en lök

Kategori: Allmänt

Åh vad hon är söt, min manager Vero. Hon var så stört sjuk idag, men kom ändå till jobbet. Hon var helt osminkad, med stora påsar under ögonen, hostade och såg helt nere ut. Tillslut skickades hon hem och en manager från oxford street avlöste henne. Hon hade trots sin egen sjukdom sett mig hosta och frågat hur det var med mig. Ikväll när jag kom hem hade hon skickat detta meddelandet

Hi Ida!
I hope you are a bit better! i just remember an old grandmas treatment! we have to drink onion! boil water with red onion, especially with the leaves! and drink it! excellent for coughing!
try it!
get well soon!
kisses
Vero

Jag tackade så mycket för tipset o sa att jag kände mig mycket bättre. Tror jag fortsätter med te med honung och låter polskan ha lökvattnet för sig själv.

Var med Julia och åt gott på Jamie Oliver's Italian. Sen ett långt varmt bad. Åh vad det var underbart. Man måste komma ihåg både att sätta guldkant på vardagen, och ta hand om sig själv. Inside out.

Nu är det dags för friskhets/skönhetssömn.
Puss å god natt.
Ida