Londorama

Cloudy Sunny Sunday

Kategori: Sevärdheter

Söndagskväll. Men vad gör det när jag är ledig en vecka? Sitter o ser på footloose efter en heldag ute. Mina kinder blossar o jag vet inte om det är för att det halva dagen var fantastiskt soligt, eller för att andra hälften satt jag och frös i blåsten när solen gömt sig i ett tjockt täcke av moln.

Först var vi på camden market o käkade shortbread cookies (m-m-mmm!), första gången där för mig men inte sista! Jättestor marknad som var lite kringelikrokig men med en kanal som mittpunkt. Tror det kallas londons little venice. Såg så mysigt ut att ta en båttur där! Träffade på några nya aupairer, trevligt trevligt!





Sen satte vi oss i hydepark för att vänta på Jay Z. Han gick på scenen när vi hade suttit o frysit rumporna av oss i ungefär två timmar. Fast först hörde vi Lilly Allens spelning.

När Jay Z sen gick på var det en väldigt komisk bild att se alla (ja, det inkluderar oss också...) stå på rad o kika över varandras axlar för att se in i en fem centimeters glipa mellan de tre meter höga planken som var runt hela festivalområdet... men man hörde iaf väldigt bra. Dagen innan hade vi suttit för att lyssna på missy eliott o snoop dogg, men bara hört någon enstaka låt.



Förretsen Carmen, var johnny depp killen där idag också! (det låg en ... nästan kopia av honom och sov två meter bakom oss under gårdagskvällen.. sen gick han iväg ett tag. Kom tillbaka och la sig knappt en meter från oss.. o la sig o sov.)

KOMMENTARER:

  • Carmen säger:
    2010-07-05 | 08:12:16
    Bloggadress: http://carmendeleaumelby.blogg.se/

    hhahahaha! Tack for ditt diskreta meddelande! BTW! min syrra hade tydligen itne tankt vara med mig pa kvallarna sa vill du ut pa onsdag? jag hann fa tillatelse att kunna vara ute till tre for ovanlighetens skull hehe! daremot kommer jag inte loss foran kl 9 men du kan jue komma hit innna :D



    pussas

Kommentera inlägget här: