Londorama

Greetings, meetings, eatings

Kategori: Allmänt

Igår bestämde vi oss efter en heldag runt oxford street, inklusive tjugo minuters köande för att ens komma in i en maskeradaffär att att klä ut sig var precis vad alla förväntade sig och därför väldigt okreativt. Istället köpte jag en superfin playsuit och lekte loss med löshår. Andra var mycket mer utklädningsvilliga än oss, och det var blodstänk, djävulshorn och äckliga masker var man än kollade.


Bra utklädnad om man vill undvika närkontaktEn parantes är att det tog mig över två timmar och fem olika bussar att ta mig hem inatt. Vilket oflyt säger jag. Tur att jag fick ställa tillbaka klockan en timme imorse åtminstone.

Ikväll har vi energizeer meeting på Bershka. Tror det ska vara någon slags personalmöte som de ville döpa till något för att få det att låta mer peppande. Jag frågade om vi skulle få något att äta (när de sa att det skulle vara typ två timmar långt...) Men managern såg helt frågande ut "Why would we eat?" Jag sa inte att på Sabis fick vi alltid buffe när vi hade möten. Snålis Bershka. Fast ja, okej. Sabis är en mataffär. Det är inte Bershka. Efter det ska jag ta mig in till Soho o tillsammans med Caroline se grymma housedansare battla på Madame Jojo's.   

Brand new day

Kategori: Allmänt


Jag tog mig iväg och köpte morgontidning till frukosten. Inte precis 8 på morgonen, så hann knappt läsa en del... av typ 6? Det är verkligen mycket läsning för 1.90! Fast är inte så jätteintresserad av money, work, family. Reviews och travel får jag läsa senare och lördagsbilagan tar jag med mig som färdlektyr. Nu måste jag springa iväg till tunnelbanan, ska träffa Emmelie på oxford circus om 35 min. Njut av er lördag! Puss 

Recharged.

Kategori: Allmänt

I torsdags kunde jag börja leva igen och det kändes fantastiskt. Bara att gå och handla och verkligen fylla upp kyl och skafferi var lycka. Sen åkte jag in till oxford circus för att göra en intervju till min textkommunikationskurs. Vi skulle intervjua någon med en intressant hobby eller liknande för att göra ett personporträtt på 1/2 till 1 sida. Jag valde att intervjua min vän Carro om hennes dansande. Det gav mig ett bra skäl att ta en fika ute, jag har tänkt att jag ska bli mycket mer sparsam på den fronten.

Jag valde favoriten Joe & the Juice som plats för intervjun och jag vågade mig på spenatjuicen. Överskumt att spenat blandat med ananas kan vara gott. Slutresultatet av intervjun ska presenteras som ett personporträtt i artikelformat som ska skickas in nästa fredag. När jag började skriva om formatet från frågor och svar trodde jag inte att materialet skulle räcka till mer än knappt en sida. När jag var klar imorse var texten drygt två sidor. Nu måste jag se om det är nått stycke jag kan helt ta bort, eller förkorta ner flera stycken. Hälften måste bort.  

Den här veckan har varit en måndag till fredag jobbvecka. Alltså har jag det bästa kvar, Det betyder ledig helg. De flesta från jobbet ska ut imorn, men jag hade tidigt bestämt mig att vara med mina tjejjer på halloween. Jag vill absolut gå ut mer med folket från jobbet, men just den här veckan har jag sett de flesta där väldigt mycket. Imorn ska jag leta kostym till halloween med Emmelie. Annars blir det en repris på madonna, fast lite bättre. Borde faktiskt ta vara på mitt korshalsband jag köpte på poundland förra veckan. Ett pund är ju ett pund.


Ehm. Jag hade tänkt att lägga mig tidigt. Fast kom iofs hem från jobbet tjugo i tolv. Imorn hade jag nämligen tänkt gå upp vid 8, gå och köpa guardian med alla lördagsbilagor med pågång tips. Jag vill ha mer koll på vad som händer i London. Vill gå på fler utställningar, museer och spelningar. Så, får se om jag orkar mig upp om sex timmar, för att kunna njuta fullt ut av en ledig dag. Någon mer än jag som ser motsägelsen i det hela?