Londorama

Flyttad

Kategori: Allmänt

Egentligen tror jag att jag varit stressad sen jag började på mitt nya jobb. Kankse lite innan också. För att hitta jobb. Sen för nya jobbet, att inte göra misstag. Sen för att hitta någonstans att bo. Sen senaste veckan för tanken att jag kanske skulle ångra mig o inte alls vilja bo där. Till och med ikväll, just innan jag skulle åka var det en del av mig som ville klamra mig kvar. Fast jag mer och mer känt att nu måste jag flytta. Jag klarar inte mer barnvaktande, städande, perfektionism och gnäll. Nu är jag flyttad. Utmattad. Nöjd. Jag packar upp imorgon.

Nu ska jag få mer tid till mig själv, mitt eget liv och mina nära.

klä upp vs klä ut

Kategori: Allmänt

Jaha. Så blev temat på lördagens utgång med jobbet ändrat. Har varit jättepeppad på vårt "fancy dress party", jag hade två olika klänningar att välja på som hade varit perfekta. Och jag hade fått ett tillfälle att se mer glamorös ut. (Vår arbetsuniform är för tillfället en oversize jeansskjorta, som inte alls är nått bra basplagg när jeansskjorta matchat med jeans är fulaste som finns). Nu är temat plötsligt costume party. Hjäääälp! Idetorka. Inte blir det bättre av att ambitionerna hos managerna är skyhöga. Hörde skvaller att en av dem (manlig) skulle vara Lady Gaga och en annan en banan. He-rre-gud. 
  
Uppdatering.
Hmm. Jaha. Fancy dress betyder visst costume party. Språkbarriärer. Fancy dress låter ju alla gånger i mina öron som att man ska ha en fin klänning på sig. Frågan är. Ska jag berätta för den andra svenska tjejjen? Hehehe. Hon skulle gå o leta efter nån fin klänning i fredags...

You look much better in the dark

Kategori: Allmänt

Yes! Videon jag var med i för över en månad sen är klar o ligger uppe på youtube. Såhär blev den.