Londorama

The wedding

Kategori: Allmänt


Storslagna dekorationer. Ett helt hus blir inslaget i sidenbandsrosett inför bröllopsfirandet.  


Vimplar över gatorna var givet i centrum. Westfield ville inte vara sämre.

På själva brölloppsdagen tog vi en sväng förbi trafalgar square där de visade bröllopet live på stora skärmar. Vi kom långt efter de avgett sina I do:n, men det var uppträdanden och fest i luften. Vi kanske var de enda som inte ägde en flagga att gå runt och raljera med.  
Till och med vårt favorit costas hade dekorerat med flaggor, och evening standard hade rekordsnabbt tryckt upp en upplaga med bilder och rapporter från dagens händelser.


Efter dansklass och uppfräschning for jag o Carro in för en helkväll i Angel. Vi åt, nästan som i ett skyltfönster, på en helt okej pub. Vi gick vidare till Embassy där vi kände djn som spelade. Inget dansgolv, men jag och carro dansade hur som. När de stängde, typ halv ett, skulle han och den andra djn gå vidare så vi följde med till en jättemysig o proppad bar/klubb i närheten som hette Barrio. http://www.barrionorth.com/ Bra musik, så blev en massa mer dansande. Kvällen slutade kungligt nog med skjuts ända hem. Tre och en halv timmes sömn och sen fånga dagen... eller upp och jobba. Ska sova i kapp nu!

Puss o karma 

för och emot

Kategori: Allmänt

Fördelar varför jag skulle vara i Stockholm i sommar istället för London.

- Jag kan förhoppningsvis spara pengar.
- Jag får ett litet mer stabilt o tryggare liv
- Jag kommer kunna fokusera mer på sommarkurserna o fullfölja dem.
- Jag vill gå på syrrans 30 årsfest
- Jag vill vara där när bror och Netti får sin lilla bebis.
- Det är osäkert hur det blir med boende i London efter sista veckan i maj, då carros kontrakt går ut och flera ska flytta från huset. Kanske flyttar carro med.
- Jag har ev jobb på Sabis, endast 10 h/vecka men kan kanske bli mer.

Nackdelar
- Jag kommer lämna ett liv som jag byggt upp från bricks and pieces med mycket tålamod och kämparanda.
- Jag kommer lämna en stad som jag precis vet så mycket om att jag känner mig hemma men ändå blir överaskad och berusad av dess spontana, öppna och intressanta invånare. 
- Jag tror Stockholm kommer kännas litet, oinspirerande och kvävande.
- Jag kommer inte kunna dissa/ignorera folk på barer genom att börja snacka svenska med en kompis.  
- Jag kommer lämna Pineapple, som varit en stor del av mitt liv, särskilt sista månaderna.  Alla lärarna där, klasserna.. Och dansklubben Madame jojos. det finns inget liknande.

Jag är förvirrad. Känns som att jag planerar att flytta, men inte riktigt vill. Ändå är det mycket som talar för att jag ska åka. Hur stort umgänge har jag här egentligen? Eller ja, jag o carro har börjat utvidga vårt nätverk med ett antal killar. Dansare och djs. Men folk man har riktigt nära. Julia åker till Stockholm om en månad.

Om det bara var för sommaren hade det inte kännts så svårt, men om jag börjar plugga kommer jag inte komma åka tillbaka i någon längre tid förrän nästa sommar.... Blir jag något klokare??? En till sak jag verkligen funderar på är hur jag ska få med mig alla mina ägodelar. Fastän jag rensat och tagit hem förut så är det en himla massa.

Jag sa på jobbet idag till min manager att "Im maybe leaving Bershka". Hur obeslutsamt låter inte det?? Sa att jag anmält mig till sommarkurser och om jag kom in på dem så kommer jag sluta och flytta till Sverige. Min manager sa "I hope you dont get accepted" med ett stort leende.

Balans

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med så ont i halsen att jag knappt kunde prata. Är det nån slags konstig träningsvärk efter gårdagens sjungande? hoppas hoppas! Eller karmas sätt att säga "inte vara greedy efter lycka". Balansera upp det glada med en liten förkylning? Hur som hindrar det mej inte från att ta mig till St Pauls. Inte ofta jag säger detta men...

Off to church!