Londorama

Creeps

Kategori: Allmänt

On/Off

Kategori: Allmänt

Jag tycker verkligen att man borde ta en dag i veckan och verkligen koppla ned. Alltså bokstavligt inte använda dator eller se på tv.

Lika mycket tycker jag också att man borde ta en dag då och då och bara sitta hemma och vara uppkopplad. När man väl släppt pressen att gå ut och göra något "vettigt" det är då man kan slappna av. Kolla alla youtubeklipp man hört talas om, googla allt man småfunderat på och lyssna på artister man bara läst recensioner av men faktiskt är nyfiken på. Man lär sig faktiskt en hel del. Nu ska jag läsa om njurarnas funktion. Visste ni att hos en vuxen människa väger njurarna så lite som 160 gram vardera?

Sjuka drömmar

Kategori: Allmänt

Jag drömde om Kairo inatt. Det är lustigt med tanke på att jag jag har inte hört någon pratat om Kairo på år och dagar. Jag har inte någon anknytning eller dröm att åka till Kairo. Jag kan inte ens komma ihåg att jag någonsin har tänkt på staden.

Å andra sidan drömde jag om ett könsbyte, en man som blev gravid, samt något om krig i Finland. Och så har jag njurbäcksinflammation och går på antibiotika. Missar därför första skoldagen. Var helt sängliggande igår, idag känner jag mig mycket piggare men har fortfarande ont i njurarna när jag andas. Trodde det var lungorna jag hade ont i innan jag åkte in till akuten i söndags. Men nu fick jag mig en väldigt oteoretisk biologilektion.

Sitter och läser i Garp och hans värld, ser på Breaking news, diverse youtubeklipp och läser bloggar. Jag vet hur man sysselsätter sig. Typ en dag till.