Londorama

Once upon a time I stumbled upon...

Kategori: Allmänt

Visst är sagor fantastiska? Allt är möjligt i sagor. Att tro, hoppas, kämpa och tänka positivt är nyckeln.
Och det goda segrar alltid. Jag omfamnar och hyllar sagornas budskap och magi med denna ring från Fairytales and hidden notes.

Brick lane - Mathimmel

Kategori: Allmänt

Bara att ha i bakhuvudet att jag snart ska till paris ger mig så mkt mer energi. En random kille frågade mig igår när jag var på brick lane "why are you walking around smiling, darling?" Inte på ett sliskigt raggningssätt, utan som att han sett mig le, stannat upp och uppriktigt blivit nyfiken.

Jag har en himla massa bilder från igår. På saker jag vill köpa, saker jag köpte men mestadels mat. Älskar att gå runt bland matstånden, se när de rör runt i gigantiska wokpannor, känna lukterna, smaka lite, välja o vraka. Igår åt jag nygjorda doughnuts, grönsakstempura, chicken tikka, grönsakscurry o ris (i den ordningen). Jag avslutade med en lemon meringue cupcake från ett sött cupcakestånd där allt var mjölkfritt. Tror min matfest gick på knappt nio pund.Beautiful life

Kategori: Allmänt

Jag vaknade med en gammal Ace of Base hit på hjärnan.

You can do what you want just seize the day
What you're doing tomorrow's gonna come your way
Don't you ever consider givin' up, you will find...
...Its a beautiful life...

Nästan ledig dag idag, förutom ett health & security möte ikväll. Ska passa på att gå på marknad. I somras gjorde jag det i princip varje helg, nu var det evigheter sen. Idag blir det favoriten Brick lane. Där finns bästa secondhand shoppingen OCH bästa maten, från alla världsdelar. 

Ha en skön söndag!