Londorama

G6 Kids

Kategori: Allmänt

Hade värsta festmusiken medan jag städade idag. Det är i princip bara när jag städar som jag tar mig tid att lyssna på radio, så har börjat få en mkt positivare attityd till städning. Hörde idag den bästa mashupen. 

Två år gamla superindiehiten Kids med MGMT är en låt som alltid får mig att släppa allt jag har för händerna och bara njuta. DJ Lobsterdust har mixat DEN, med Like a G6. Wow! Den vill jag höra på dansgolven. Vem kunde trott att det skulle funka?

Och Carmen, jag ler varje gång jag hör G6, för jag ser framför mig hur Neal (hennes värdpappa) frågar "do they really sing like a cheesestick, like a cheesestick?" (...now im feeling so fly like a cheesestick...) Å det är så KUL!


Hattfest

Kategori: Allmänt

Just ja. Vi hade hattfest igår med jobbet. Jag och Anna hade ansträngt oss mest. Alltså gått till Asseccorize o köpt den billigaste huvudbonaden. På barnavdelningen. (Deras fina hattdiadem kostade £26. Kändes inte riktigt som en värd investering, så det blev budgetvarianten...) 

 Kul kväll. Vi var först ett rätt stort gäng på vår lokala pub Wetherspoon i Shepherds Bush. Det var proppfullt när vi kom dit runt halv elva och vi fick dra alla slags udda stolar till bordet för att alla skulle ha någonstans att placera rumpan.

Jag och några till fortsatte sen vidare och åkte in till centrum. Vi gick på bar/klubben Sportscafe, där de spelade himla bra musik. 70talsdisco blandat med nutida hiphop/pop. Det jag inte riktigt förstår är hur vi kunde ha ett dansgolv helt för oss själva en löningslördag, på en klubb nära Picadilly Circus...
Nattbuss

Kategori: Allmänt

Herregud. Hata hata hata nattbussar. Allt sense verkar ju helt ha försvunnit när man sätter sig på en sån. Igår var det ett gäng som rökte på inne i bussen. Jag blev arg att jag var tvungen att få i mig av den kväljande lukten. En kille tog tag i det och for upp o öppnade alla fönster o skrek åt dem. Inte för de brydde sig så hårt de bara "who said its weed? its not weed..." När de rätt snart gick av andades hels bussen ut. Eller in...