Londorama

Prioritering

Kategori: Allmänt

När klockan ringde 4.50 imorse hann jag inte äta frukost hemma. Däremot hann jag raka benen, smörja in mig med brun utan sol, klippa tånaglar, vattna blommor, diska och gå ut med sopor. Jag menar man måste ju prioritera. Klippa tånaglarna på bussen är väl inte så himla okej? dessutom hade jag ändå inte kunnat hålla ögonen öppna. Sov som en stock de 80 min bussresan till skavsta tar.

Drygt en timme innan flyget avgår. Om jag inte vore avdomnad av trötthet vore jag väldigt lycklig. Eller ja. Bara att höra engelsmän bredvid mig prata riktigt brittiska får det att pirra i magen. Snartsnartsnart.

Jellybelly

Kategori: Allmänt

Packat o klart. Känner mig lite ovarierad med tre varianter av jeansshorts. Fått ner allt viktigt. Nu gäller det bara att kunna proppa ner laptopen. För ett ögonblick funderade jag på att lämna den. Men nja. Skönt att kunna sitta och se serier på väg till flygplatsen. Sitta och skriva, photoshoppa och kolla grejjer när än jag har lust. Att ha en laptop med sig är både tidsfördriv och frihet. Jag gillar inte riktigt tanken på att sitta och skriva från andras datorer. Jag känner mig inte riktigt hemma då. Min dator har t.o.m. fått sig ett namn. Om ni undrar var rubriken kom från.

I keep on questioning myself.

Kategori: Allmänt

Haft en stressig och rätt energikrävande dag. Men nu färdigjobbad ett bra tag. Hemkommen för drygt en halvtimme sen är jag dock helt tömd. Ska upp typ fem imorn och har ännu inte packat, men samtidigt som jag bara vill slänga ned vilka klädtrasor som helst för å sova så fort som möjligt känner att jag måste koppla av med en smoothie och ett avsnitt big bang theory innan jag kann koncentrera mig på the heavy stuff. Effektiv packning är inget som görs utan ett piggt sinne...

En halvtimme senare...
Det blev en powernap istället. men nu är jag på g!