Londorama

Adventsfrukost

Kategori: Allmänt

Jag myser med juldoftande frukost denna första advent. Kanelhavregrynsgröt med russin, hackad sötmandel och torkade fikon samt färska päron. Try it! 

I eftermiddag ska jag på fotografiska med Julia x 2. Det enda som förstör adventsmyset är en känsla att jag inte kommer nån vart med min del av grupparbetet. Men ska ta itu med det nu så kan jag njuta än mer sen. Faaaast. Såg just att reality serien om Pineapple dance studios går nu. (där jag tog mina dansklasser på i London) Måste kika!


Återupptäckt en favorit - rött té med hel kardemumma

Luminary London

Kategori: Allmänt

Det första jag gjorde när jag den 4e november klivit av tunnelbanan från heathrow och släpat min rullväska uppför trapporna till picadilly circus var att ställa mig bredvid Ripley's, sätta på Rihannas We found love på hög volym på ipoden och bara tokstirra. Supa in reklamskyltar, tvåvåningsbussar, avgaslukter, stimmet. Igenkännelsen o ruset kom ögonblickligen. Näst på min ipodlista blev Alexis Jordans Happiness.

Varje gång tar jag exakt samma bild. Det är för mig nästintill omöjligt att skynda mig över jubilee bridge. Med denna utsikt måste jag stanna upp. Låta känslor storma och föreviga ögonblicket.En kväll gick jag runt och njöt av stadens julutsmyckningar.May all your christmas dreams come true.Ha en mysig första advent mina hjärtan.

Talk that talk

Kategori: Allmänt

Rihannas new album out on Spotify! Gillar hennes raspiga röst som står i centrum på många låtar. We found love är redan en galen succé. Men frågan är om resten är av samma kvalitet som hittarna på Rated R. En till tippad klubblåt, som inte är en jättespännande produktion, men som säkerligen kommer remixas upp är track 2, Where have you been. Början och uppbyggnaden till klimax är bäst, och känns väldigt 10-tal. Collabon och titelspåret Talk that talk med Jay Z är ett chill track med groove och flow. Kommer garanterat snart köras på en radiostation nära dig.

 

En av de skönaste låtarna Ri medverkar i just nu finns dock inte på hennes egna, utan på Drakes nysläppta platta Take Care.