Londorama

Assessment day

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är stolt över mig själv. Idag på "The Assessment day" var jag en av få som inte var engelsk. Jag lyckades ändå snacka både saker som made sense och blaj. (Att ordbajsa på ett annat språk är ju ändå bland det svåraste - typ när man startar en mening och kommer på sig själv "ehhh hur ska jag avsluta den här frasen?") 

Vi fick göra lite gruppövningar, prata lite med en annan av de sökande och sen presentera 3 intressanta fakta om den för resten av gruppen. (jag sa bl.a. att jag kunde fyra språk halvdant. När min partner presenterade mig hette det att jag kunde FEM flytande... haha thank u!) Sen vara i grupper om fem och komma på lösningar hur vi ska lyckas få en affär det går dåligt för att lyckas bättre (riktigt kul o kreativt!), sen skulle vi säga en person vi tyckte om/beundrade och en vi ogillade. Det roliga var då att många de pratade om hade jag ingen aning om vilka de var (typ brittiska tvkändisar). Så jag drog till med personer som inte var kända i UK haha...

Efter gruppövningarna hade vi en jättekort intervju en och en. Älskar när man lyckas få intervjuaren att tro att man svarat på frågan, fast man bara pratat runt. (Gjorde jag endast på frågan "Tell me about what role u had in anykind of team - job or other- and how u was a part of of a sucess") 

De hör av sig om några dagar. Men oavsett hur det går har jag fått ökat självförtroende i engelska språket! Wohoo!

Puss hej!

  
Kommentera inlägget här: