Londorama

Greetings, meetings, eatings

Kategori: Allmänt

Igår bestämde vi oss efter en heldag runt oxford street, inklusive tjugo minuters köande för att ens komma in i en maskeradaffär att att klä ut sig var precis vad alla förväntade sig och därför väldigt okreativt. Istället köpte jag en superfin playsuit och lekte loss med löshår. Andra var mycket mer utklädningsvilliga än oss, och det var blodstänk, djävulshorn och äckliga masker var man än kollade.


Bra utklädnad om man vill undvika närkontaktEn parantes är att det tog mig över två timmar och fem olika bussar att ta mig hem inatt. Vilket oflyt säger jag. Tur att jag fick ställa tillbaka klockan en timme imorse åtminstone.

Ikväll har vi energizeer meeting på Bershka. Tror det ska vara någon slags personalmöte som de ville döpa till något för att få det att låta mer peppande. Jag frågade om vi skulle få något att äta (när de sa att det skulle vara typ två timmar långt...) Men managern såg helt frågande ut "Why would we eat?" Jag sa inte att på Sabis fick vi alltid buffe när vi hade möten. Snålis Bershka. Fast ja, okej. Sabis är en mataffär. Det är inte Bershka. Efter det ska jag ta mig in till Soho o tillsammans med Caroline se grymma housedansare battla på Madame Jojo's.