Londorama

The wedding

Kategori: Allmänt


Storslagna dekorationer. Ett helt hus blir inslaget i sidenbandsrosett inför bröllopsfirandet.  


Vimplar över gatorna var givet i centrum. Westfield ville inte vara sämre.

På själva brölloppsdagen tog vi en sväng förbi trafalgar square där de visade bröllopet live på stora skärmar. Vi kom långt efter de avgett sina I do:n, men det var uppträdanden och fest i luften. Vi kanske var de enda som inte ägde en flagga att gå runt och raljera med.  
Till och med vårt favorit costas hade dekorerat med flaggor, och evening standard hade rekordsnabbt tryckt upp en upplaga med bilder och rapporter från dagens händelser.


Efter dansklass och uppfräschning for jag o Carro in för en helkväll i Angel. Vi åt, nästan som i ett skyltfönster, på en helt okej pub. Vi gick vidare till Embassy där vi kände djn som spelade. Inget dansgolv, men jag och carro dansade hur som. När de stängde, typ halv ett, skulle han och den andra djn gå vidare så vi följde med till en jättemysig o proppad bar/klubb i närheten som hette Barrio. http://www.barrionorth.com/ Bra musik, så blev en massa mer dansande. Kvällen slutade kungligt nog med skjuts ända hem. Tre och en halv timmes sömn och sen fånga dagen... eller upp och jobba. Ska sova i kapp nu!

Puss o karma